Началникът на украинското отбранително разузнаване Кирило Буданов прогнозира, че руската офанзива, действаща

...
Началникът на украинското отбранително разузнаване Кирило Буданов прогнозира, че руската офанзива, действаща
Коментари Харесай

Буданов: Руската офанзива е напът да приключи

Началникът на украинското отбранително разузнаване Кирило Буданов прогнозира, че съветската атака, настояща от есента на 2023 година, скоро ще се изправи пред прага на изтощението. По думите му - това ще разреши начало на нова украинска контраатака.

Предишното украинско контранастъпление от лятото на 2023 година не реализира мечтаните резултати, само че съгласно Буданов това не е съдбовно. По време на националната денонощна новинарска емисия на Украйна той съобщи: " В момента настъпателната интервенция на Руската федерация продължава, като е почнала през ноември 2023 година Към сегашния миг са минали повече от два месеца и половина от нейното начало. Резултатите - е, можете да ги видите сами. Да се каже, че са реализирани обилни триумфи, би било погрешно ".

Буданов обаче добави, че тези напълно незначителни триумфи на Русия не са това, което от Москва са разчитали да реализират. Той означи, че врагът е желал бързо да доближи до отбранителната линия по река Черний жеребец в Харковска област и административната граница на Донецка и Луганска област, само че както се оказва, " даже не са се доближили ".

" Но настъплението им продължава. Някъде при започване на пролетта съветската войска ще бъде изцяло изтощена. В момента това е ход на съперника. Той ще завърши и съгласно мен ще стартира нашият ", заключи Буданов, представен от " Украинска истина ".
ТЕМА преди 3 часа 517 преди 20 часа 1516 преди 2 дни 1381
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР